Разтърсваща драма: Целият ми живот се срина през онази съдбовна нощ, в която научих, че съм живяла с истинско чудовище

Да се омъжиш за мъжа на мечтите си, да свиете семейно гнездо, да изградите собствен дом, а сутрин с удоволствие да тръгвате на работа. Може ли нещо да унищожи тази идилия? Да, само няколко файла в компютъра на любимия ви човек. „Със съпруга ми се прибирахме от вечеря и както обикновено, влюбено се държахме за ръка. Но веднага щом пристъпихме прага на къщата ни, целият ми живот се срина. Домът ми беше пълен с полицаи, които старателно обискирваха стаите, а един от тях разглеждаше компютъра на съпруга ми. Приближих се и в следващия миг останах шокирана. На екрана се виждаха снимки на голи момчета и момичета.

Именно това беше моментът, в който научих, че съпругът ми, когото обичах повече от живота си, се занимава с детска порнография. Шок, гняв, отвращение – емоциите ме връхлетяха като лавина. Още същата нощ напуснах къщата и се върнах там само веднъж – за да си прибера багажа. Това е жестоко престъпление. И когато разбереш, че си живяла с подобно чудовище, усещаш себе си осквернена. Работя като учител и дълго се чудех как да обясня на ръководството, че имам нужда от допълнителен отпуск. Не съм виждала съпруга си от онази съдбовна вечер, в която полицаите го отведоха с белезници на ръцете. Девет години бях омъжена за педофил!

Не присъствах на процеса, не исках да имам нищо общо с него. За случилото се разбраха само най-близките ми и всички останаха шокирани. Аз, като педагог, умея да разпознавам лъжата, но за толкова години съвместен живот, бившият ми съпруг не ми даде никакъв повод за подозрения. Той умееше умело да прикрива тъмната си страна.

След ареста му дълго време бях преследвана от нощни кошмари. По-късно стана ясно, че страдам от посттравматично стресово разстройство. От общителен и жизнерадостен човек, се превърнах в откачен параноик. Седем години след това срещнах друг мъж, но отношенията ни не продължиха дълго. Сега отново съм сама. Бившият ми съпруг заемаше престижна служебна длъжност и имаше високо положение в обществото, но се оказа чудовище, което завинаги съсипа живота ми.“
Лична драма: Заради мен любимата ми Дарина умря в ръцете ми. Днес съм уважаван лекар, но цената бе жестока

Източник: Лична драма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *